Dator och mobil

Jag behöver nya materiella ting! En dator och en mobil. Jag får sitta vid mammas arbetsdator nu istället och kan inte titta eller spela det jag vill, irriterande. Sedan har jag inte så mycket kunskap om datorer så jag kan titta ut en ny bra dator helt själv, utan behöver lite hjälp med det. Verkar dock lite svårt att få hjälp med det då mina kunniga vänner är upptagna på annat håll ;P Min kära vän har lånat mig hennes gamla mobil som jag kan ha ett tag, vilket jag är väldigt tacksam för! =) Sedan gäller det ju att ha pengar till allt med, där kommer jag förhoppningsvis få jobbet som jag var på arbetsintervju på idag! Som svar på frågan, det gick ganska bra faktiskt, inte så invecklat och obehagligt som jag föreställt mig som tur är. Besked får jag på torsdag, håll tummarna!!

Nu får jag snart göra ett annat slags inlägg på bloggen istället för vardags-baserat, får bli ett flum eller poesi inlägg nästa gång tror jag.

Jobbintervju och karuseller?

Mina gäster har åkt hem, det gjorde de i söndags redan. Det var riktigt kul att ha dom här! Vi var på stranden, mest solande och lite badande (inte för min del däremot). Jag visade dom runt lite i stora staden osv. Festande hann vi med typ alla dagar så det var skojsigt! Nu är det över till vardagen igen, fast jag har ordning på dygnsrytmen denna gången iaf. Det känns riktigt bra! Just det! Ska på arbetsintervju på måndag. Blev mycket prat samtidigt om olika saker här märker jag. Jo,jo arbetsintervju på McDonalds, inte världens bästa jobb kanske, men det skulle kanske kunna ge mig betalt för att äntligen kunna fixa mitt eget snart. Vore riktigt gutt ^^

Annars var jag på marknad igår och åkte till och med en karusell. Jösses vad det var längesen jag åkte en karusell överhuvudtaget och vad kul det var! Får verkligen göras om snart, liseberg någon? :D
Däremot är jag livrädd för karuseller på hög höjd, svettas bara jag tänker på det. Därför har jag svårt för de stora bergochdalbanorna. De ska testas någon gång! Har bara åkt lisebergsbanan på liseberg bör ju tilläggas så går det räkna ut vilka liknande karuseller jag har kvar att testa.
Det var nog allt kul jag hade att förmedla idag, inte så mycket men lite iaf!

Födelsedag bland annat

tjohoo!
En uppdatering av mitt intressanta liv! Jag är nu 21 år gammal.. ja gammal, kommer ihåg min 20-årskris? försöker att inte få tillbaka det ;P Hursomhelst! Jag fick en underbar present av söta vännen, snälla brodern och hans roliga flickvän; en kvälls standup i Borgholm med ett par riktigt kända komiker! Riktigt roligt! Autografer och bilder är sparade, verkligen en minne! Annars har jag börjat kolla mycket på Ghost hunters igen och även börjat spela ett spel som jag var beroende av förut ett bra tag (nej inte WoW).
Just nu har jag besök av ett par vänner från andra delar av Sverige, det dumma är att det är svårt att komma på vad man kan hitta på för saker i nybro... Mitt bästa förslag hittills är att sticka till kalmar och bada (vita sand?!). Sedan en lite rundtur får vi väl hinna med och sedan får vi se vad som händer ^^ Det blir iaf öland imorron!
Något annat jag ska tillägga... jo jag fick en utekväll av vänner också en helgen efter jag fyllde då de även sjöng för mig, ja pinsamt. hmm ne  nu kommer jag inte på mer.
Nu blir det att fortsätta se på Ghost hunters innan de andra har riktigt vaknat och redo för frukost!

PS HATAR getingar...