Te!

Te funkar till det mesta! Varje gång när jag börjar bli sjuk eller är sjuk så tar jag en kopp te och det hjälper faktiskt, en stund iaf! Te med honung ska det vara så blir det mumsigt! Det har varit, eller är en fantastiskt fin höstdag idag och jag har inte kunnat gå ut då jag inte mår bra.
Fast jag måste ut och gå en liten runda känner jag, inte ofta man stöter på sådana här dagar men först en kopp te =D

Vad jag annars gjort idag? Det är inte så mycket man kan göra än att se filmer, serier eller läsa. I mitt fall blev det lite Glee (<3) och filmen "sagan om ringen: Konungens återkomst", annars bara TV. Extremt långtråkigt, men nu ska jag ut en liten runda iaf hoppas jag! =)


TE! Skulle försöka iaf göra en cool bild på mitt te xD
Detta är "lipton blue fruit tea" med honung! Yumma!


Tillfällig design

Innan min duktiga kompis Ameli tar sig an min blogg-design så lånar jag en design från Bloggdesign som jag tyckte var snygg. =)

Över till idag! Meningen var att jag skulle på exkurision idag till Öland och titta på stenålders lämningar men detta är inte jag med på för jag har gått och blivit sjuk. Man blir alltid sjuk när man inte vill bli sjuk! Himla irriterande, men jag slipper nog inte undan arbete idag ändå, städas ska det göras!


Toodelidoo

Välkommen till min nya blogg!

New times and new roads
old me and old shit!

Detta ska då vara min nya blogg! Jag vet inte riktigt vad jag kommer att skriva om men det blir väl mest min vardag och om kultur ibland då jag pluggar på kulturmiljöprogrammet på Linnéuniversitetet med inriktning arkeologi.
Designen på bloggen kommer förändras allt eftersom min duktiga webbdesigner-kompis ska få ha denna som expriment för att utveckla sina kunskaper!

Det duger väl som ett första inlägg tycker jag!

Natti natti!